Overigen - Van Bokhoven Partyservice

Haarsteegsestraat 32 5254 JR Haarsteeg
Ga naar de inhoud

Overigen

Partyservice
Presentatiekraam:
Heeft u niet voldoende tafels of andere ruimte om uw schotels op te stellen? Wij hebben hiervoor een sfeervolle houten presentatiekraam (huurprijs € 15,00). Uiteraard komen wij deze van tevoren bij u afleveren en opbouwen. Wilt u hier gebruik van maken? Reserveer dan tijdig. Wij hebben er namelijk maar één.

Drank:
Eventueel kunnen wij ook zorgen voor een bar met tap, fusten bier en overige dranken (alleen in combinatie met barbecuepakket of buffet). Dit doen wij in samenwerking met andere leveranciers. Neemt u persoonlijk contact op voor ons assortiment en de actuele prijzen. Wij geven geen retourrecht op overgebleven of aangesproken fusten en/of flessen.

Verhuur artikelen:
Om uw party compleet te maken, kunnen wij u ook helpen aan bijvoorbeeld stoelen, tafels, koffiekopjes e.d. Een aantal van die materialen hebben wij zelf, andere materialen kunnen wij leveren via externe leveranciers. Neemt u via mail of telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen. Verhuur artikelen zijn ook alléén in combinatie met barbecue of buffet te bestellen. Heeft u alleen materialen nodig, dan verwijzen wij u graag naar een verhuurbedrijf.

Copyright: Van Bokhoven Partyservice 2020
Terug naar de inhoud