Service - Van Bokhoven Partyservice

Haarsteegsestraat 32 5254 JR Haarsteeg
Ga naar de inhoud

Service

Wij vinden een goede service erg belangrijk. Wij bieden:

* gemakkelijke bestelprocedure. Dit kan geheel naar uw wens via mail, via mailformulier op deze site, maar óók telefonisch! Zijn wij telefonisch even niet bereikbaar? Spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u gegarandeerd terug.
* Persoonlijk contact. Wij geven u graag persoonlijk advies als u dat wenst.
* Bezorging op de door u gewenste locatie. Binnen een straal van 15 km rondom Haarsteeg is dit zelfs helemaal gratis.
* Tijdige bezorging. Bij uw bestelling geeft u de aanvangstijd van uw party (het tijdstip dat u daadwerkelijk wilt gaan eten) aan en wij zorgen er voor, dat alles op tijd geleverd is.
* Materialen. Wij hebben veel materialen in huis om uw party te laten slagen. Bij bestellingen boven 10 personen kunt u gratis gebruik maken van onze materialen, zoals barbecue, borden en bestek en chafing dishes. Overige materialen kunt u bij ons of via ons huren.

Om alles goed te laten verlopen en alle bestellingen tijdig bij de klanten te kunnen krijgen, zullen we ook wat voorwaarden moeten stellen:
* de (definitieve) bestelling dient een week voor de leverdatum bij ons binnen te zijn. Deze tijd hebben wij nodig voor onze voorbereidingen.
* Vanwege deze voorbereidingen en al te maken kosten, kunnen wij wijzigingen in bestellingen (aantal personen, pakketten, levertijden) die u in de laatste week wilt doen, niet altijd aannemen. Neemt u daarom altijd telefonisch contact met ons op als u onverhoopt iets zou willen veranderen. Dan kijken we samen met u naar een oplossing.
* Bezorging vindt plaats volgens een door ons samengesteld schema. Wij streven ernaar uw bestelling zo kort mogelijk voor het aanvangstijdstip te leveren. Wij kunnen echter niet op verschillende plaatsen tegelijk zijn. In verband met het (gekoeld) opslaan van de schotels, zullen de grote bestellingen voorrang krijgen bij het benaderen van het aanvangstijdstip. U bent zelf verantwoordelijk voor een zo koel mogelijke opslagruimte. Schotels nemen algauw veel ruimte in beslag en kunnen vaak niet in de koelkast. Indien er niet de gehele dag iemand op het opgegeven adres aanwezig is, zorgt u dan alstublieft voor een alternatief adres of geef uw buren even de sleutel.
* Buffetten voor minder dan 10 personen worden koud aangeleverd en dient u zelf warm te maken. Dit kunt u eenvoudig in de verpakking in een pan heet water warm maken. Beenhammen dienen door u zelf in de oven te worden gebraden. Ook dit is zeer eenvoudig. Beschikt u niet over een oven, dan is een alternatief: beenham in plakken gesneden in een vacuumverpakking. U moet er wel rekening mee houden, dat deze ham anders is dan de gebraden beenham uit de oven. Grotere bestellingen leveren wij warm aan.
* Bij bestellingen voor minder dan 10 personen kunt u tegen extra betaling gebruik maken van borden, bestek en apparatuur zoals een barbecue en chafing dishes.
* Met feestdagen zoals kerstmis en oud en nieuw gelden andere voorwaarden. Deze voorwaarden staan dan altijd op de website vermeld.
Copyright: Van Bokhoven Partyservice 2020
Terug naar de inhoud