Voorwaarden - Van Bokhoven Partyservice

Haarsteegsestraat 32 5254 JR Haarsteeg
Ga naar de inhoud

Voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden:


• Bestellingen worden 7 dagen per week thuisbezorgd. Wij proberen zo dicht mogelijk bij het opgegeven begintijdstip te leveren. Wij kunnen echter niet op meerdere plaatsen tegelijk zijn. Daardoor kan het wel eens voorkomen, dat we iets eerder moeten leveren. Zorgt u er dan voor dat er iemand thuis is en dat u de schotels op een zo koel mogelijke plaats kunt neerzetten.

• Buffetten van meer dan 10 personen worden warm aangeleverd.

• Alle in bruikleen gestelde of gehuurde goederen dienen schoon en in goede staat te worden geretourneerd, tenzij anders overeengekomen. Wij kunnen voor u de afwas meenemen. Hiervoor berekenen wij € 1,00 per persoon. Dit moet dan wel bij de bestelling worden doorgegeven. Eventuele schoonmaak-, reparatiekosten en/of kosten ter vervanging zullen aan u doorberekend worden.

• Vervangingskosten van vermiste goederen worden eveneens doorberekend.

• Goederen kunnen alleen via ons gehuurd worden, als u ook uw (barbecue)vlees, buffetten enzovoort via ons bestelt.

* Bij bestellingen vanaf 10 personen kunt u gratis gebruik maken van onze borden, bestek en apparatuur zoals barbecue en chafing dishes. Voor kleinere bestellingen kunt u tegen extra betaling gebruik maken van borden, bestek, en apparatuur (borden/bestek € 0,36 per set, gasbarbecue incl. gas € 15,00, chafing dish € 7,50 per stuk. Deze prijzen zijn exclusief schoonmaakkosten; voor schoonmaak betaalt u € 1,00 extra per persoon voor borden, bestek en schalen, voor het schoonmaken van de barbecue betaalt u € 10,00 extra).

* Als u er voor kiest de afwas aan ons over te laten, kunt u alles vuil retour geven - mits ontdaan van het grootste vuil. Kiest u er voor de spullen schoon te retourneren, dan dienen ook barbecue(s), schalen etc. schoon retour te komen, ook in het geval u geen gebruik heeft gemaakt van onze borden en bestek.

• Bar en tap kunnen alleen in combinatie van afname van bier én (barbecue)vlees, buffetten enzovoort via ons gehuurd worden.

• Tap en koolzuurvat worden door één van onze medewerkers aangesloten. Wij verzoeken u niet aan de knoppen te draaien, aangezien u daarmee de biervaten schade kan toebrengen. Hierdoor ontstane schade komt voor uw eigen rekening.

• Voor gebruikmaken van onze presentatiekraam brengen wij € 15,00 in rekening. Wilt u hier gebruik van maken, reserveert u dan tijdig. Wij hebben er maar één.

• Bij aflevering ontvangt u van ons een huur/bruikleenovereenkomst, welke door de contactpersoon ondertekend dient te worden. Indien aan enige voorwaarde niet wordt voldaan, zal deze contactpersoon aansprakelijk gesteld worden.

• U dient gasbarbecue’s en chaving dishes niet onnodig te laten branden.

• Bestellingen dienen uiterlijk één week van tevoren vastgelegd te worden.  Wij beginnen dan met onze voorbereidingen en inkopen en maken hiervoor al kosten. Dit betekent dat veranderingen of annuleringen niet zomaar meer door ons kunnen worden aangenomen. Neemt u altijd telefonisch contact met ons op als u toch iets zou willen wijzigen. We zoeken dan samen met u naar een oplossing.

• Mocht er door omstandigheden geannuleerd moeten worden, dan geldt het volgende: indien 2 of 3 werkdagen van tevoren geannuleerd wordt, wordt 50% van het totale factuurbedrag in rekening gebracht, bij 1 dag 75%, op de dag van levering 100%. Dit geldt ook indien een aantal personen geannuleerd wordt.

• Betalen kunt u contant bij onze chauffeur, bij aflevering of wanneer de spullen weer retour gehaald worden. Wilt u de rekening overmaken, dan vragen wij u dat per omgaande te doen. Pinnen is bij ons niet mogelijk.

Copyright: Van Bokhoven Partyservice 2020
Terug naar de inhoud